12x60, Big Pack, nedbrytningsbar våtservett
12x60, Big Pack, nedbrytningsbar våtservett
Pris:
429 kr

Nedbrytningsbar våtservett för rengöring av känslig hud hos små barn. Endast två ingredienser, helt fri från kemikalier och plast.


WaterWipes är en mild våtservett som består av 99,9% vatten och en droppe fruktextrakt. Lämplig för nyfödda och till och med prematura barn. Effektiv och samtidigt extremt mild, ren och skonsam. WaterWipes är idealisk för rengöring av det lilla barnets känsliga hud och ett alternativ till vatten och tvättlapp. 

WaterWipes innehåller 99,9 % renat vatten och en droppe fruktextrakt som naturlig hudmjukgörare. WaterWipes motverkar inte blöjutslag men innehåller inte heller några medel som kan orsaka eller förvärra blöjutslag. 


Våtservetten har fått flera utmärkelser tack vare sitt rena innehåll och mjuka material. Nu även nedbrytningsbara. Skonsam mot barnet, skonsam mot vår planet. 


Fördelarna med WaterWipes BIO våtservetter:


  • Nedbrytningsbara våtservetter med endast två ingredienser: 99,9% vatten och 0,1% fruktextrakt
  • Våtservetten är gjord i 100% växtbaserade fibrer
  • Renare än vatten och tvättlapp, mjuka och behagliga att använda
  • Lämpliga för späd- och prematurbarn med känslig hy 
  • Godkänd av Allergy UK och Skin Health Alliance
  • Helt fri från kemikalier och plast 
  • Våtservetten består av 100% förnybara växtbaserade fibrer som bryts ned på 12 veckor.  


FAKTA

  • 12 förpackningar med 60 st våtservetter per förpackning (storpack).
  • Läs mer om WaterWipes tillverkningsprocess här

Renare än vatten och tvättlapp

WaterWipes använder en reningsprocess i 7 steg för att rena vattnet som används vilket gör att WaterWipes våtservetter är ett renare och mjukare alternativ än vatten och klassisk tvättlapp. Läs mer här


Användarinstruktioner

Water Wipes är en naturlig produkt utan konserveringsmedel. Öppnad förpackning bör användas inom 4 veckor. Återförslut förpackningen noggrannt och förvara den svalt.


Eftersom Water Wipes inte innehåller några medel som binder vätskan till servetten kan det hända att vatten lägger sig i botten på förpackningen. Vänd förpackningen upp och ned och tryck lätt på den ett par gånger för att omfördela vattnet.


Tänk på att våtservetter inte får spolas ned i toaletten utan slängs i soporna eller kompost. Våtservetten bryts ned på 12 veckor.