Tula Hemp Explore Agate
Outlet
Tula Hemp Explore Agate
Pris:
1260 kr
Varan har utgått ur tillverkarens sortiment. Tidigare rekommenderat pris: 2099 kr

Tula Hemp är en ny, vacker kollektion från Tula tillverkad av hampa som är en av jordens starkaste naturliga fibrer. Kollektionen erbjuder i fyra jordnära färgtoner i modellerna Explore och Free to Grow. 


Godkänd av International Hip Dysplasia Institute.


Mjuk

Nu är det dags att upptäcka hampa och hur mjuk den kan vara! Tula Hemp är tillverkad av 55% hampa och 45% ekologisk bomull som sedan borstats till en lyxigt mjuk perfektion, perfekt för en mysig bärsele.


Naturligt stark

Hampans långa fiberlängd gör den speciellt lämpad för att bära våra små barn. Hampatyget ör biologiskt nedbrytningsbar, temperaturreglerande och har antibakteriella egenskaper. Med Tula Hemp kan du bära tryggt med styrkan och stödet från en av jordens starkaste naturliga textilier.


Varje bärposition du behöver, inklusive framåtvänd

Med Tula Hemp kan du bära framåtvänt på mage, inåtvänt på mage och på rygg. Varje position är ergonomisk utformad för att främja sund utveckling av höft och ryggrad för barn. Tula Explore är godkänd av International Hip Dysplasia Institute.


Justerbar från nyfödd till småbarn

Tula Explore passar barn från 3,2 - 20 kg. Justerbar sits och förlängningsbar panel för extra höjd gör att den växer med barnet. 


Ytterligare egenskaper

Vadderade axelremmar för skön komfort som är enkla att justera till olika storlekar. Brett, vadderat midjebälte som fördelar vikten jämnt. Levereras med löstagbar huva.