Tula Explore Linen Ash
Tula Explore Linen Ash
Pris:
2099 kr

Tillverkad i naturliga material - linne och bomull. Det svala tyget är både mjukt och slitstarkt.  


Nytt utseende 

Varje bärsele är vävd med två trådar vilket ger både struktur och liv till den enfärgade designen. 


Naturliga egenskaper 

Tula Linen är tillverkad i 52% linne (flax linen) och 48% kammad bomull vilket kombinerar slitstyrkan och svalkan i linnetyget och mjukheten i bomullstyget. Bärselen är biologiskt nedbrytbar, allergivänlig och sval även i varmare klimat/väder.


Från växt till tyg

Tula Linen tar tillvara på linnetygets speciella egenskaper. Linne, som kommer från växten lin, odlas i Frankrike och förbrukar mindre energi under tillverkningsprocessen.Explore egenskaper:


3 bärpositioner

Med Tula Explore kan du bära framåtvänt på mage, inåtvänt på mage och på rygg. Varje position är ergonomisk utformad för att främja sund utveckling av höft och ryggrad för barn.


Justerbar kroppspanel 

Det finns tre breddinställningar som du justerar med hjälp av knappar. Det gör att bärselen växer med ditt barn från nyfödd upp till 20 kg. 


Vadderat och justerbart nackstöd

Kan användas på flera sätt, både för att stödja huvud och nacke hos det lilla barnet och sötta huvudet extra på det sovande barnet.


Extra vaddering för extra komfort

Vadderade axelremmar för skön komfort som är enkla att justera till olika storlekar. Brett, vadderat midjebälte som fördelar vikten jämnt. Vadderade benöppningar så att barnet sitter bekvämt. 


Ficka och avtagbar huva

Praktisk ficka på midjebältet för det viktigaste på promenaden. Löstagbar huva som ger stöd till det sovande barnet, skyddar barnet mot sol när ni är ute och som fungerar som skydd vid amning.  


Tula Explore har erkänts som en ”höftvänlig” produkt av International Hip Dysplasia Institute. BabyTula bärselar är bekväma, ergonomiska och säkra för ditt barns höfter.

Outlet
Tula Explore Bloom
Tula
1614 kr
null
Tillfälligt slut
Tula
2099 kr
Tula
2099 kr
null
Tillfälligt slut
Tula
2099 kr
Tula
2099 kr
Tula
2099 kr
Outlet
Tula Explore Mason
Tula
1614 kr