5 tips på bra sovprodukter till din lilla

Sover du eller din lilla dåligt? Då vill vi tipsa dig om våra bästa sovprodukter som bäddar för god sömn. Vi har dessutom samlat dem i en kampanj så att du nu kan fynda till bra pris (se kampanj här, gäller 8-27 feb -23).  

AeroSleeps fantastiska madrasser 

Ditt barn spenderar mycket tid i sin säng och därför är det viktigt med en säker madrass. AeroSleep är en belgiskt varumärke som gör madrasser och madrasskydd med en 3D teknologi som utvecklats och producerats i mer än 20 år. Upptäck ett säkert och hygieniskt madrass- och sovsortimentet som låter luften cirkulera och därmed håller ditt barn svalt och torrt. På så vis kommer barnet sova djupare och längre. AeroSleep har dessutom en PREMIUM kollektion med madrasser som kan skifta från horisontellt till lutande liggläge. Ett lutande sovläge underlättar andningen och lindrar vid förkylningar, ont i magen, öroninflammation och reflux.  

Owlet - det intelligenta babylarmet 

De flesta babylarm låter dig se och höra ditt barn men Owlet Monitor Duo är något utöver det vanliga. Den mäter barnets syrenivå i blodet, puls, hjärtfrekvens och sömnmönster. Perfekt för dig som vill hålla extra koll på sin bebis med hjälp av en användarvänlig och riktigt smart mätare. Allt loggas i din telefon där du även kan se prata med din bebis i HD-kvalité med hjälp av Owlet Cam 

Smarta pyjamaser från Ergobaby 

En sovpåse är en "bärbar filt" designad för små barn (ett säkert val framför ett täcke som kan hamna över bebis ansikte). Ergobabys sovkollektion är från nyfödd till toddler där du kan välja swaddlers och sovpåsar. Swaddlers är att föredra den allra första tiden, då den hjälper ditt barn att sova längre och fridfullare. Sovpåsarna växer med ditt barn. Börja med en klassisk modell, med funktionen av ett säkert täcke som inte kan sprakas av. När din lilla börjar lära sig gå, byter du till “On the Move” en större modell som är sovpåse och pyjamas i ett! Med in- och utfällda öppningar för fötterna, kan barnet gå från lek till sömn utan att byta plagg!  

Zazu är specialister på sömn 

Har ditt barn svårt att somna, är det rädd för mörkret eller vet de inte riktigt när det är dags att vakna? Zazu gör produkter för att hjälpa din lilla. Med hjälp av den senaste ljus- och ljudtechnologi finns gulliga projektorer med 3-stegsprogram för den trötta, trygga speldosor med hjärt- eller vitt ljud för den lilla eller pedagogiska sömntränare till den morgonpigga (som kan ge dig 45 minuter längre sömn, läs här). ZAZU har något för de flesta behov.  

AeroMoov Pop-up resesäng 

Slutligen, ibland kan man sova borta och då är det smidigt med en resesäng. Har man dessutom hunnit “sova in” den hemma innan resan kan den ge extra trygghetskänsla. Suverän att packa med på vintersemestern då den ta minimalt med plats, förvaras platt och fälls upp eller packas ihop på sekunder. Hemmavid fungerar den perfekt som en säker lekhage. AeroMoovs resesäng är utnämnd till Bäst i Test (2022) med motiveringen:


“Den här resesängen är både lätt och kompakt – den väger faktiskt mindre än 5 kg. Dessutom är den busenkel att fälla ut och ihop och meshpanelerna kring sängen ger optimal ventilation. Basen är helt vattentät och du får även med en mjuk och skön madrass.”