Guide: Så här väljer du madrass till din bebis

Ditt val av madrass är grunden till en god nattsömn för din bebis - och för dig. Därför är det viktigt att välja en madrass som ger ditt barn det stöd och den komfort hen behöver. Denna guide skall hjälpa dig att välja och få en överblick av de madraspaket och madrasskydd som vi erbjuder: Madrasskydd, Madrasspaket & Madrasspaket PREMIUM1.VÄLJ MADRASSKYDD FÖRST 


När vi köper madrass till oss själva går vi vanligtvis på hur den är utformad. När vi ska välja madrass till bebisen är det dock viktigt att först välja ett bra madrasskydd. Med små bebisar kommer ofta små olyckor och det kan därför vara bra att skydda madrassen i sängen. Ett riktigt bra madrasskydd skyddar även din bebis när den sover. Hur? Jo, madrasskydd med en luftig 3D-struktur låter ditt barn sova på luft vilket är både svalt och säkert för din bebis.Har ditt barn astma eller allergier?


Madrasskydd från AeroSleep består av tre lager. Det första lagret andas och består av 95% luft medan det andra lagret består av frotté och samlar upp eventuell läckage. Det tredje lagret skyddar den underliggande madrassen från läckage men det skyddar även ditt barn eftersom madrasskyddet blir en barriär mellan bebisen och madrassen. På så vis stoppas 100% dammkvalster och 99,7% allergener att nå upp till ditt barn. 


Vad är skillnaden mellan AeroSleep madrasskydd och ett vanligt madrasskydd? Se filmen här: 


Vad är det för skillnad mellan AeroSleep madrasskydd och ett vanligt madrasskydd?2 VÄLJ MADRASS


När du väl valt madrasskydd är det dags att välja madrass. AeroSleep erbjuder tre olika madrasspaket, Essential, Evolution och ECOlution. Dessa finns i olika storlekar men den vanligaste storleken är 60x120 cm, dvs den som passar till spjälsäng. I ett madrasspaket ingår både madrass och madrasskydd vilket är en utmärkt start för din bebis. Madrasskyddet är liknande oavsett paket så nu behöver du bara välja den madrass som passar dig bäst. 


Essential 


Madrasspaketet Essential är det prisvärda och kvalitativa valet. Madrassen är 9 cm tjock och är en hållbar, kvalitativ madrass med bra stöd för barnets rygg. 


Evolution 


Madrasspaketet Evolution är det högkvalitativa valet. Madrassen är 10 cm tjock och är en madrass av högsta kvalitet med öppen cellstruktur för ökad ventilation och fuktreducering. 


ECOlution 


Madrasspaketet ECOlution är det miljövänliga och hållbara valet. Madrassen är ECO-märkt och 10 cm tjock med en fantastisk kvalitet. Svalt, lyxigt madrassöverdrag i TENCEL®, ett antibakteriellt naturmaterial som motverkar bakterietillväxt och dålig lukt. MADRASSPAKET PREMIUM 


Snorig och svårt att sova? Ont i magen eller öroninflammation? Alla föräldrar vet vad det innebär för nattsömnen när den lilla inte mår bra. Nu finns en lösning, en ny madrass som kan ha lutande liggläge som heter PREMIUM. Med denna lösning kan man ändra barnets liggläge från plant till lutande efter behov på ett enkelt och smidigt sätt.


Varför ska man ligga lutande? Ja, många olika besvär blir hjälpta av hög huvudända när man sover. Till exempel hosta blir värre framåt natten eftersom luftvägarna kan svullna lite när man ligger ner. Ett lutande liggläge lindrar därför vid förkylning, men även vid ont i magen, öroninflammation, reflux och liknande situationer. Det underlättar helt enkelt andningen och främjar matsmältningen.


PREMIUM madrassen har en kil vid ena änden som går att flytta till den andra änden för att ändra lutningen från horisontell till lätt lutande (7°). Här kan du se en film hur det går det.Madrasspaketet PREMIUM vann Innovation Award 2020 och finns i två utförande, Evolution och ECOlution, och olika storlekar.SÅ HÄR BÄDDAR DU SÄNGEN 


Sådär, nu vet du det mesta om hur madrasser! Nu återstår bara att bädda för lilla bebisen. Hur gör man det? 


Så här bäddar du bebissängen med AeroSleep


Sov gott! 


Köp AeroSleep här: