Låt oss presentera Evolve 3-i-1 matstol!

Ergobaby, som vanligtvis fokuserar på att bära barn, har tagit fram en 3-i-1 matstol som följer med barnet under hela småbarnstiden. Fokus ligger på att fånga resan från liten bebis, till aktivt småbarn för att slutligen bli så stor att man kan vara med och hjälpa till i köket genom att stå på en praktisk kökspall.

 

Här är några fördelar med Evolve matstol som vi gillar lite extra:


  • går att fälla ihop till stående format när den inte används
  • enkel att bygga om på några få sekunder utan verktyg
  • robust och stadig, har en maxvikt på 100 kg
  • lång användningstid – du bestämmer själv vilka delar du behöver och när.

 

Varför väljer Ergobaby att lansera en matstol?Att samlas runt matbordet är något vi gör flera gånger dagligen. Det är en stund där vi har tid att prata, lyssna på varandra och kan vara höjdpunkten för många under dagen. Ergobaby vill därför hjälpa småbarnsföräldrar, även när de inte bär på sina barn, med genomtänkt design utan att kompromissa med komfort.

 

Hur fungerar den då? Vi börjar med det lilla barnet.


 

Till de yngsta barnen (6 mån – 15 kg) | Barnstol med babyset


Det lilla barnet sitter tryggt och säkert i en ergonomisk barnsits med 5-punktsbälte. Ryggstödet har en böjda form som ger extra ergonomiskt stöd under måltiden. Till barnstolen ingår ett smidigt brickbord med en avtagbar bricka som går att diska i maskin. Med andra ord, i den här fasen när barnet börjar testa mat, har Ergobaby fokuserat på materialval som är enkla att torka rena och en extra bricka som går att slänga i maskin efter att måltiden är klar. 


 

För barn mellan 15 kg (3 år) – 100 kg | Matstol


När ditt barn blivit lite större och kan sitta själv är det dags att ta bort babysetet så att Evolve blir en matstol. Stolens sittplatta och fotstöd går att justera i flera lägen så att stolen växer med ditt barn. När den inte används kan den enkelt fällas ihop och stuvas undan. Barnstolen använder ni så länge ni har behovet. Viktmässigt går den upp till 100 kg.


 

För den lilla hjälpredan (ca 2-7 år) kan barnstolen byggas om till en kökspall. Du köper till en ståbas och handtag/säkerhetsräcke (säljs separat i ett kit). Kökspallen är perfekt när ditt barn växer och vill hjälpa till vid köksbänken och ta del av allt som händer. För att inte tala om alla små som vill hjälpa till med disken (ja, vi vet, det kan blir lite blött). Kökspallen kan användas upp till 45,4 kg.

 

Evolve 3-i-1 matstol finns i två utföranden. En i naturfärgad bok med vit sits eller mörk bok med svart sits. Vilken föredrar du?

 

Avslutningsvis, Ergobaby är stolta över att Evolve matstol är GREENGUARD-certifierad och uppfyller några av världens strängaste tredje parts kemiska utsläppsstandarder. Ett viktigt arbete för att ta hand om jorden så att den kan tillgodose dagens och kommande generationers behov, dvs våra barn.


Här hittar du Evolve matstol: