Låt oss presentera Owlet Cam 2

Owlet är kända för sin innovationsförmåga och mission är att hjälpa spädbarn och föräldrar med tekniska lösningar för att öka hälsa och säkerhet i hemmet. Helt i linje med dessa ambitioner och mål, lanseras nu Owlet Cam 2, som inte bara är en kamera eller monitor, utan så mycket mer!  


Vad är det för skillnad mellan Owlet Cam 1 och Cam 2?

I det stora hela är de lika men Cam 2 är fullmatad med nya funktioner som har efterfrågats av användare som använt Cam 1. Till att börja med har designen uppdaterats och nu kan du välja mellan två färger. Allt för att den ska smälta väl in i ditt barnrum. Cam 2 spelar in videoklipp i samband med ljud, rörelse och gråt medan Cam 1 endast meddelar dig vid ljud eller rörelse från din bebis rum. Gråtsensor och videoklipp innebär en helt ny dimension för dig som användare eftersom du nu har möjlighet att se ditt barns subtila signaler innan det började gråta. En annan nyhet är att du kan utläsa barnrummets luftfuktighet, och givetvis kan du även se barnets temperatur, en funktion som erbjuds redan i Cam 1. 


Gråtnotiser

En bebis låter förvånansvärt mycket när den sover. Det är ofta ljud som inte betyder så mycket som vi kan frånse. Den nya gråtsensorn i Cam 2 kan därför skilja mellan bebisars knorrande, fisar och småljud för att aktivera dig först när barnet behöver dig. Genom att filtrera bort ljuden som du inte behöver reagera på kan du få tillbaka de där extra stunderna av sömn. Du kan känna dig trygg med att Owlet kommer att meddela dig när ditt barn behöver ditt stöd. Om du känner att du får för många aviseringar, eller för få, baserat på ditt barns personliga behov kan du justera appens känslighet för att matcha era behov. 


Videoklipp 

Att gråta är inte det enda sättet som bebisar kommunicerar med oss, de använder sig av många olika signaler för att få kontakt. När din bebis är i det andra rummet kanske du missar dessa signaler som berättar vad de behöver, så när de börjar gråta är det inte helt klart varför de gråter! Men med Cam 2:s videoklipp har du fördelen att kunna titta på vad din bebis gjorde precis innan den började gråta. Tuggade den på händerna och smackade med sina små läppar? Då kan din bebis vara hungrig!

Bebisar är som sagt ökända för att vara högljudda sovare. De kan till och med gråta i sömnen. Genom att titta på videoklipp som visar vad som händer precis innan bebisen börjar gråta, kan du undvika att väcka en sovande bebis i onödan, som egentligen inte larmar. Owlet Cam 2 sparar alla videoklipp i 7 dagar så kom ihåg att ladda ned och föreviga de klippen som du inte vill missa, som det första leendet eller skrattet.