Embrace Soft Air Mesh, för nyfödd, Blue
Embrace Soft Air Mesh, för nyfödd, Blue
Pris:
1199 kr

Ergobaby Embrace är särskilt utformad för den enkla, gyllene anknytningstiden under fjärde trimestern, då omvärlden försvinner och föräldraskapets nya resa börjar.


Embrace Soft Air Mesh är mjuk, sval och supermysig. Ditt barn får känna en nära anknytning och lugnas av ditt hjärtas regelbundna slag.


Embrace kombinerar det mysiga hos en bärsjal med enkelheten hos en mjuk och stadig bärsele.


  • Mysig och andningsbar – Luftig Pin Dot Knit med Soft Air Mesh över axlarna och i bakpanelen för en maximal andningsförmåga och komfort. Soft Air Mesh och ventilerade bakpaneler erbjuder en riktad andningsförmåga där den behövs som mest.
  • Sval och torr – Ett absorberande tyg som för bort svetten från dig och din bebis och torkar snabbt, vilket håller er båda bekväma, svala och torra.
  • Enkel – Smidig knäppning utan frustration över knyt eller överflödigt tyg.
  • Bekväm – Midjebälte och stretchiga axelband som korsas med bra stöd för både dig och barnet.
  • Kompakt – Enkel att rulla ihop och stoppa ner i skötväskan.


Tyget har certifieringen Öko-Tex Standard 100

ErgoPromise Livstids Garanti

Enkel, sval och mysig från början

3,2 - 11 kg   

Amningsvänlig  

Kan maskintvättas 


Embrace finns i två utföranden, välj den som passar dig bäst:


  • Embrace Soft Air Mesh är tillverkad av Soft Air Mesh, en polyester- och spandexblandning som skapar en mjuk, sval och andningsbar design. Luftig Pin Dot Knit med Soft Air Mesh över axlarna och i bakpanelen erbjuder en riktad andningsförmåga där den behövs som mest.
  • Embrace är tillverkad av ett pontestickade tyg. Ett tjockt, dubbelstickat och jerseyliknande tyg som är mjukt, bekvämt och ger bebisen en tajt och stödjande passform (100 % polyester). Det pontestickade tyget erbjuder en fast och stabil struktur och behåller formen utan att bli pösigt. Motstår noppbildning och blekning, är elastisk och ultramjuk.


Ergobaby
1199 kr
Ergobaby
1199 kr
Ergobaby
1199 kr
Ergobaby
1199 kr
Ergobaby
1199 kr
Ergobaby
1199 kr