Elvie Stride Singel
-15%
Elvie Stride Singel
Pris:
1954 kr (ord. pris   2299 kr )

Elvie Stride är en hands-free, elektrisk bröstpump av sjukhuskvalitet (150 ml) som kan anslutas till en app för extra funktioner.


Elvie Stride erbjuder kraftfull prestanda av sjukhuskvalitet i en bärbar design så att du slipper använda uttag och sladdar och kan pumpa effektivt var du vill.


Kraftfull, men supertyst

Elvie Stride är en kraftfull minipump med en liten motor av sjukhuskvalitet och brusreduceringsteknik. Elvie Stride smälter alltid in i bakgrunden, för riktigt diskret pumpning så att du aldrig missar något (eller en enda droppe mjölk).


Lätt i bh:n

Elvie Stride väger mindre än 150 g per kupa och är lätt och kompakt i bh:n. Den diskreta siluetten ser naturlig ut under kläder och tynger inte ned dig när du samlar in mjölk i bh:n.


Hands-free-hjälte

Du slipper jonglera hängande brösttrattar med trassliga kablar. Elvie Stride har utformats för att hålla dina händer och din kropp fria. Ta en promenad, prata i telefon eller ta en stund för dig själv.


Ger dig kontrollen

Du kan ansluta din till bröstpump till Elvie-appen för att fjärrstyra pumpningen, justera intensitetsinställningarna och hålla koll på pumpningshistoriken – utan att behöva stoppa handen i bh:n.


Gör det bekvämt

Med tio intensitetsinställningar både i stimulerings- och pumpningsläget kan du pumpa bekvämt. Du kan anpassa pumpen så att den alltid startas med favoritinställningarna.SMARTA FUNKTIONER

  • Spara dina standardinställningar för en snabb start varje gång.
  • Brösttratt på 24 mm medföljer. (Brösttrattar på 21 mm och 28 mm säljs separat.)
  • Rymmer 150 ml.
  • Sjukhuskvalitet: Upp till -300 mmHG, samt två lägen och tio intensitetsinställningar per läge.
  • Säker och hygienisk: Det slutna systemet skyddar dig och din bebis. BPA-fri.
  • Lätt att rengöra: Brösttrattar, främre kupdelar, ventiler och membran kan rengöras både för hand och i diskmaskin.
  • Det inbyggda laddningsbara batteriet kan laddas på två timmar med micro-USB för nästan tre timmars pumpning (beroende på inställningarna.)


KUNDTJÄNST

Elvie vet att Elvie bröstpumpar är annorlunda – de är utformade för att vara det. Om du behöver hjälp med dem eller om det händer något oväntat kan du kontakta Elvies utmärkta kundtjänstteam med produktexperter som är redo att hjälpa dig. Du hittar deras kontaktuppgifter på Elvie-webbplatsen www.elvie.com/contactFÖRPACKNINGEN INNEHÅLLER

1 pumpenhet

1 främre kupdel

1 kupförsegling

1 brösttratt (24 mm)

1 lock

1 extra lång slang

1 klämma

1 hölje

1 ventil

1 membran

1 laddningskabel


INFORMATION OM GARANTIN

2 års garanti på pumpenheten och 90 dagars garanti på alla andra komponenter.


KOMPATIBILITET

Elvie Stride är kompatibel med de flesta nya modeller av smarttelefoner som har stöd för Bluetooth Low Energy. Om du har en iPhone måste det vara en iPhone 6 eller senare med iOS11 eller senare. Om du har en Android-mobil måste du ha version 8 eller senare. Du hittar den senaste informationen om kompatibilitet på elvie.com. Det är okej om din mobil inte är kompatibel, du kan fortfarande använda din pump med kontrollerna på pumpenheten.