Sömntränare/Nattlampa Brody Taupe
Sömntränare/Nattlampa Brody Taupe
Pris:
699 kr

Söt nalle som är sömntränare, nattlampa och speldosa i ett. Brody lär ditt barn att förstå skillnaden mellan natt och dag, lyser upp mörkret och spelar ljud. Finns i tre färger.

Söta nallebjörnen Brody hjälper dig och ditt barn att sova gott hela natten. När det är dags att sova kan du använda Brody till att spela vaggvisor samtidigt som han lyser tryggt med sitt lugnande ljus. Tidigt på morgonen fungerar Brody som en sömntränare som hjälper ditt barn genom att ändra färg för att visa när det är dags att gå upp (eller om man måste vänta lite till). Med Brody får både föräldrar den extrasömnen som de så desperat längtar efter och barnet en kär vän som kan sova i sängen.


"Forskning visar att nyfödda barn som hör vitt brus somnar lättare än bebisar som inte hör vitt brus. Förutom vitt brus tar hjärtslagsljud bort stress från bebisen, vilket gör att de lugnar ner sig och sover bättre."


Sömntränare

Ett barn har ingen tidskänsla. För ett litet barn börjar dagen i det ögonblick de öppnar ögonen, vilket kan vara ganska tidigt (och tröttsamt) för föräldrarna. En sömntränare lär ditt barn med enkel färgpedagogik när det är dags att sova och när det är OK att gå upp. Tiden för när ditt barn ska sova eller vakna ställer du själv in, precis som en väckarklocka.

Rött betyder att det är dags att sova. Om du trycker på Brodys mage under natten lyser magen rött.

Orange betyder att det snart är morgon. 30 minuter innan det är dags att stiga upp ändras Brodys ljus. Tryck på magen och den lyser orange. De fem sista minuterna kommer Brodys mage lysa av sig självt för att berätta för barnet att nu är det bara några minuter kvar.

Grönt ljus betyder att det är morgon och nu är det OK att gå upp! När det är dags att gå upp kommer Brodys mage automatiskt byta till grönt ljus.


Nattlampa

Under natten kan Brody lysa upp sin mage med ett lugnande rött sken. Ljuset släcks automatiskt efter 20 minuter.

Speldosa

Brody kan spela lugnande musik: vaggvisor, vitt brus samt ljud från afrikas savann i solnedgången. Musiken stängs av automatiskt efter 20 minuter.

Gråtsensor

Om ditt barn börjar gråta under natten, kan Brodys mage lysas upp tillfälligt för att ge att tröst i mörkret.


Fakta

  • Material: Polyester
  • 3 x AA alkaliska batterier (ingår ej)
  • Storlek: 16 x 40 x 12 cm
  • Justerbar volym och ljusstyrka
  • Brody kan tvättas efter att ljud/ljus-modulen tagits bort
  • Denna produkt har testats enligt internationella säkerhetsföreskrifter