Nattlampa/Andningsljus Emmy Elefant
Nattlampa/Andningsljus Emmy Elefant
Pris:
499 kr

Nattlampan Emmy i form av en elefant har ett andningsljus som pulserar i takt med andningen och som hjälper ditt barn att slappna av och somna lättare. Att andas är det mest naturliga och mest effektiva sättet att varva ned för att somna lättare. Emmy hjälper ditt barn att somna med hjälp av ett pulserande rött ljus och ljud där du kan välja mellan vitt brus, andningsljud eller sövande musik.

"Forskning visar att nyfödda barn som hör vitt brus somnar lättare än bebisar som inte hör vitt brus. Förutom vitt brus tar hjärtslagsljud bort stress från bebisen, vilket gör att de lugnar ner sig och sover bättre."Hur fungerar det? 

När det är dags att sova är det inte ovanligt att ditt barn fortfarande är uppe i varv av dagens alla intryck. Att fokusera på andningen kan därför hjälpa till att slappna av och somna lättare. Emmy har ett rött pulserande ljus som blir större och mindre och andningsljud. Genom att lyssna på Emmys andning och försöka följa rytmen kommer ditt barn automatiskt somna lättare.

Nattlampa med rött sken 

Barn är ofta mörkrädda och föredrar att sova med lite nattljus. Rött ljus har visat sig vara den bästa färgen för en nattlampa samtidigt som det inte stör melatoninproduktionen. Nattljusets styrka finns i tre nivåer. 

Speldosa

Välj mellan andningsljud (finns i två rytmer), vitt brus eller lugnande musik som vaggvisor eller ljud från afrikas savann i solnedgången. 


Automatisk avstängning 

Automatisk avstängning, välj mellan 20 eller 40 minuter. Du kan även låta Emmy lysa hela natten.

Gråtsensor

Gråtsensorn aktiverar ljus och ljud automatiskt om ditt barn vaknar eller börjar gråta.


Fakta 

  • Diameter 11,5 cm
  • Barnsäkert ABS; LED
  • USB-kabel ingår (ingång: 5V, min 500mA)
  • 3 x AA alkaliska batterier (ingår ej)
  • ZAZU-produkter har testats enligt internationella säkerhetsföreskrifter